Elite Hotel Knaust

Adress: Storgatan 13, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 97% (68 av 70 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(68 av 70rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Anrika Knaust Hotel

Rekommenderad avStudent i Sundsvall 1947, Sverige (Sverige sön 27 jul 2014)
“Att bo på Elite Hotel Knaust är en upplevelse utöver det vanliga. När man passerat de vackra väggmålningarna i yttre entrén, öppnar sig stora entrén med sin magnifika trappa. Tänk alla kända och okända personer som passerat i denna trappa genom åren. Hotellet lever i alla avseenden upp till sin devis "Tradition, kvalitet och flärd".”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rumets ac

Ej rekommenderad avLatuija, Sverige (Sverige ons 23 apr 2014)
“Med tanke på priset för en natt på detta hotell är det verkligen överskattat,inte så väl planerade rum med trångt sovloft och till det värsta av allt ett ac uråldrigt som bara stod och lät som ett gammalt tröskverk utan att fylla sin funktion och tro inte att personalen vi gav vår kritik till ens brydde sig,nej kan verkligen inte rekommendera detta hotell till det priset då väljer vi hellre tex Clarion nästa gång.”
Totalupplevelse 2 av 5
Frukost 4 av 5

kallt

Rekommenderad avNinna, Sverige (Sverige sön 15 dec 2013)
“Kallt rum med dragiga fönster, fick upp extratäcken men skulle uppskatta att det fanns någon filt att lägga på sig.. Hade även önskat att det fanns tillgång till fritt kafffe/ the. Tv utbudet var dåligt med väldigt dålig bild”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 3 av 5

Underbar vistelse i Sundsvall

Rekommenderad avLotta, Sverige (Sverige mån 24 sep 2012)
“Mycket fint hotell. Verkligheten överträffade bilderna och jag och min man åker gärna tillbaka! Frukosten var suverän och efter att ha njutit av både nyttiga och onyttiga saker stod vi oss fram till middagen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Veldig bra hotell og en meget hyggelig o...

Rekommenderad avAgmund, Norge (Norge ons 25 jul 2012)
“Veldig bra hotell og en meget hyggelig og servicebestemt personale. For røykere har det kansje vært et ønske med et par røykerom i hver etasje , Generellt MEGET fornøgd med oppholdet, spessiellt frokostbuffeen var prisverdig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket dålig kvalitet på TV mottagningen...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 09 apr 2012)
“Mycket dålig kvalitet på TV mottagningen, dålig bild. ”
Totalupplevelse 4 av 5

En guldkantad tillvaro

Rekommenderad avSivan 2, Sverige (Sverige tis 13 dec 2011)
“Kände historiens vingslag, förstår att på detta fantastiska hotell kungligheter har bott. Minst fyra meter i takhöjd i rummet, Badrummet litet med dagens mått mätt men absolut helt ok. Frukostbuffen hittade jag hjortronsylt till plättarna, annars mycket gått. Trappan i foaljen måste ses!!!!!!!!!!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt hotell! Det är här man ska b...

Rekommenderad avEmma, Sverige (Sverige mån 21 nov 2011)
“Fantastiskt hotell! Det är här man ska bo om man vill lyxa när man besöker Sundsvall. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

hotell Knaust- en lugn och avslappnad atmosfär

Rekommenderad avstressad småbarnsförälder, Sverige (Sverige sön 09 okt 2011)
“Hotellet ger en mycket soft och avslappnad känsla, till stor del beroende på att receptionen är i ett rum på sidan av entreén vilket gör att det blir lugnt i entrén. Baren har en känsla av att vara hemma, ombonad och härligt soft möblerad med soffor och fåtöljer. Lugnt och tyst. Allt som allt känns Knaust som det utlimata feel-good hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Service

Rekommenderad avNybliven 50-åring, Sverige (Sverige tis 23 aug 2011)
“Vi hade bokat ett standardrum som var rökfritt. När vi kom till rummet så luktade det rök, vilket vi påpekade i receptionen. Vi fick byta rum och blev uppgraderade till en deluxe-rum, det kallar jag "bra service". Firade min födelsedag, så det kändes extra kul att få en extra bonus!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter