First Hotel Strand

Adress: Strandgatan 10, 852 31 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 82% (68 av 83 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(68 av 83rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Ett slitet hotell, men klart prisvärt!

Rekommenderad avÅsa N, Sverige (Sverige mån 23 nov 2015)
“Slitet men rent o fint! värt pengarna!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Personalen!

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige sön 19 okt 2014)
“Er personal är oerhört hjälpsam och serviceinriktad, jag har fått fantastisk hjälp och vänligt bemötande då jag bott hos er.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Parkeringschock

Ej rekommenderad avLena, Sverige (Sverige mån 08 sep 2014)
“Vi kom till Strandparkeringen på fredagskvällen. När vi skulle lägga i pengar för parkeringen möttes vi av texten FRI PARKERING FRAM TILL MÅNDAG 8 SEPT. På lördag eftermiddag hade vi, liksom de flesta bilar på parkeringen, fått parkeringsbot. En av hotellets gäster hade av en händelse varit ute på parkeringen, när P-vakten skrev ut böter på löpande band. De frågade, vad i all världen han hade för sig. Han sa då, att det bara var två timmars fri parkering på lördagar, men medgav att detta var något som inte framgick särskilt tydligt. Vi är medvetna om att hotellet inte bär ansvar för att Sundsvalls kommun lämnar vilseledande uppgifter till bilister, men tycker att det ändå borde ligga i deras intresse att varna oss. Vi kommer inte att återvända till Sundsvall förrän kommunen har rivit vår (och övriga parkeringens) parkeringsbot och kommer att varna alla vi känner.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Vi sov inte bra.

Ej rekommenderad avStörd sömn., Sverige (Sverige mån 08 sep 2014)
“Obekväm säng, buller från vägen utanför, bristfällig ventilation på rummet. Vi valde hotellet därför att priset var endast 500:- för en natt. Givet det så var det OK, hade vi betalat fullt pris, typ 1000:- - 1100:- så hade vi varit mindre nöjda.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Timråbo på utflykt

Rekommenderad avSilvertop, Sverige (Sverige sön 23 feb 2014)
“Hotellet bra. Personalen trevlig. Vi valde First hotel Strand av den anledningen att vi skulle besöka casino cosmopol, man kommer inte närmare än så. Bokningen var besvärlig via nätet men det gick att lösa med telefonen och trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Parkeringsinfo

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tis 07 jan 2014)
“Personalen i receptionen kunde inte ge information om det gick att parkera utanför hotellet på allmän parkering. När jag tittade på automat visade den att det var fri parkering till måndagmorgon kl 0900. Inga problem , trodde jag. När jag på lördagmorgon skulle hämta bilen stötte jag ihop med en p-vakt . Han informerade att det var parkering max 2 tim på denna parkering. Alla bilar som parkerat mera än 2 tim skulle bötfällas !!! Dvs det går EJ att parkera där och det kunde personalen informerat om.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 5 av 5

fem av fem solar :)

Rekommenderad avbirgitta, Sverige (Sverige sön 04 aug 2013)
“Mycket bra ock snabb service.trevlig personal,fina rum ock centralt ock bra läge.Mycket prisvärt hotellpaket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5

nedslitt og kaldt

Ej rekommenderad avmrsH, Norge (Norge ons 02 jan 2013)
“fra billedlige bookingsider, fikk vi inntrykk av et nyoppusset flott hotell sentralt i byen. Men det ble heller en trist og kald opplevelse. Rommet trenger sårt en solid omgang rengjøring og oppgradering. trist og mørk. Varmen på rommet virket ikke , tynne pledd til tepper og putene var vonde. Frokosten var ok. baren stengte tidlig, (kl21 på en fredag?) , ingen opplysning om åpningstider, før vi ble avvist i baren. Vi stortrives i Sundsvall, men kommer ikke til å bestille dette hotellet flere ganger. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Sundsvall en mysig stad

Ej rekommenderad avkollar efter annat boende nästa gång, Sverige (Sverige mån 08 okt 2012)
“Helt ok. Hade bokat 2 st dubbelrum,dock var bara ett färdigt när vi kom. Det andra fick vi vänta på i ca 45 min utan att personalen bad om ursäkt för detta eller erbjöd någon typ av ersättning för dröjsmålet. Saknades handdukar, "matta", schampo etc i badrummet. Bra frukost men dåligt utbud för mig som är glutenintollerant, endast ett mjukt bröd, en sorts hårt bröd som nog hade varit med på frukostbordet många gånger, inga flingor (mycket bättre utbud i Härnösand på Hotell City). Lyhört mellan rummen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 3 av 5

Avstängd pool ledde till val av fel hotell

Ej rekommenderad avJonas Unger, Sverige (Sverige ons 29 feb 2012)
“Vi var i Sundsvall med skidor. Vi hade åkt skidor före ankomsten. Vid ankomsten frågade vi hur vi skulle hitta till poolen. Jovisst pool hade man, men den var stängd för reparation. När vi bokade rummet hade vi läst att det fanns pool och vi utgick ifrån att den var i drift under sportlovsperioden. Vi såg inget besked vid bookning att den var stängd. Vi hade valt ett annat hotell om vi hade nåtts av beskedet att poolen var stängd. Rummet var traditionell stil och helt OK, om det inte hade varit så att duschens upphängningsanordning fungerade dåligt och såg allmänt risig ut. Det hade vi inte väntat oss på Strand.”
Totalupplevelse 2 av 5

Karta

Stad
  • Ånge centrum 86 km
  • Timrå centrum 11 km
  • Sundsvalls centrum 0,4 km
Shopping
  • Birsta City 7 km
Attraktion
  • Himlabadet 1 km
  • Casino Cosmopol 0,1 km
  • Bergsåkers Travbana 6 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter