Lilla Hotellet

Adress: Rådhusgatan 15, 852 31 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 88% (37 av 42 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(37 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Misforståelser p.g.a visitsundsvall.se

Ej rekommenderad avAnonym, Norge (Norge tor 20 jul 2017)
“Hotellet i seg selv er sikkert greit, men jeg bestilte via visitsundsvall.se og betalte kr 2700 som ble trukket av min konto. Fikk en telefon fra hotellet om at det hadde blitt en feil p.g.a manglende koordinering mellom hotellets og visitsundsvalls datasystemer. Hotellet var bare ledig en av de to nettene jeg bestilte. Trodde da at vi hadde den andre natta likevel, men når vi kommer til hotellet så viser det seg at de har kansellert hele bestillingen. Vi forstår at man sikker ikke kan returnere halve beløpet, men det ble det ikke opplyst om på telefonen. Jeg venter fortsatt på pengene mine i retur fra dere så inntil da er jeg ikke fornøyd i det hele tatt. Det anbefales å unngå bestillinger via visitsundsvall.se.”
Totalupplevelse 1 av 5

Trevligt hotell

Rekommenderad avNiklas, Sverige (Sverige lör 11 jul 2015)
“Litet, men mycket trevligt hotell, mitt i centrum”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt, mysigt hotell med bra läge. Tr...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige fre 10 jul 2015)
“Trevligt, mysigt hotell med bra läge. Trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Ett litet, charmigt,mkt prisvärt hotell ...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige sön 30 nov 2014)
“Ett litet, charmigt,mkt prisvärt hotell med historia i centrum av stenstaden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Otroligt vänligt bemötande, kändes som a...

Rekommenderad avKerstin o Lena, Sverige (Sverige fre 08 aug 2014)
“Otroligt vänligt bemötande, kändes som att vara hemma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett mindre hotell som skulle passa jätte...

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige sön 09 mar 2014)
“Ett mindre hotell som skulle passa jättebra till att bo på om man skulle stanna flera dagar i rad. Vi kommer tillbaka när fotbollen kommit igång på Norrporten Arena. Frukost hade de små detaljerna som visade att man ville vara bra och det var man . Så klart var det gammalt och väl använt men priset för fyra personer vägde upp det med råge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vänligt mottagande!

Rekommenderad avRita À O , Sverige (Sverige tor 27 jun 2013)
“Första besöket i Sundsvall blev mycket positivt. Det Lilla Hotellet var precis så personligt som jag tänkte mig. Vi fick lämna kvar väskorna i flera timmar trots att hotellet inte bemannat på dagen - fin service. Turistbyrån var en fantas- risk upplevelse och föredraget om branden för 125 år sedan intressant. Kommer gärna åter! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Enkelt, mycket prisvärt hotell, stort lj...

Rekommenderad avMaria H-B, Sverige (Sverige lör 25 maj 2013)
“Enkelt, mycket prisvärt hotell, stort ljust rum med alla bekvämligheter, rent och fräscht, hjälpsam och vänlig personal och så ligger det " mitt i alltings centrum".”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Centralt och prisvärt

Rekommenderad avHelena, Sverige (Sverige mån 24 dec 2012)
“Trevligt litet hotell, det rum vid bodde i denna gång hade verkligen karaktär med högt i tak och en stilig kakelugn. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket trevlig litet hotell med centralt...

Rekommenderad avSven-Erik, Sverige (Sverige ons 17 okt 2012)
“Mycket trevlig litet hotell med centralt läge. Fick checka in redan kl 12 enl vårt önskemål vid bokningen. Enkel smakfull inredning med kakelugn (används ej för eldning), högt vackert tak och sköna sängar. Fullt acceptabel och fräsch frukost utan överdrifter men med god frukt och gott bröd. Mycket trevlig och serviceinriktad personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Sundsvall Centralstation 0,4 km
Stad
  • Sundsvalls centrum 0,2 km
Shopping
  • Birsta City 7 km
Flygplats
  • Sundsvall Timrå Airport 16 km
Attraktion
  • Casino Cosmopol 0,3 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter