Södra Bergets Vandrarhem

Adress: Regementsvägen 5, 854 38 Sundsvall (visa karta)
Område: Sundsvall
Gästbetyg: 96% (207 av 216 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(207 av 216rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Bra vandrarhem

Rekommenderad avJohan, Sverige (Sverige tis 16 aug 2016)
“Bra vandrarhem, med enkel incheckning med kod via SMS, det är bara att knalla in på sitt rum när man kommer fram. Kök med vitvaror osv finns, välstädat och bra. Den enda nackdelen är väl avståndet ner till stan, men det är ju lite svårt att göra nåt åt :-)”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (sön 04 sep 2016)
Hej Johan o tack för ditt fina omdömen! Sådant gör att man kan jobba många år till :) Välkommen åter. // Tommy
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och lugnt vandrarhem

Rekommenderad avJohan, Sverige (Sverige tis 16 aug 2016)
“Bra och lugnt vandrarhem. Enkel incheckning, även om man kommer sent, via SMS och en kod, sen väntar rumsnyckeln på en när man kommer, man kan gå direkt till sitt rum. Vitvaror m.m finns i köket, som även det var välstädat och fräscht. Det enda negativa är väl avståndet ner till stan, det är en bit ifall man ska gå, men det är ju svårt att ändra på :-)”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (sön 04 sep 2016)
Hej Johan o tack igen för ditt fina omdömen! Åter igen Välkommen åter :) // Tommy
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och trevligt vandrarhem.

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tor 24 mar 2016)
“Mysigt och trevligt vandrarhem.”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (fre 15 apr 2016)
Så roligt at du trivdes hos oss! Välkommen tillbaka! Tommy & Anna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kan varmt rekomendera detta vandrarhem.

Rekommenderad avJonas, Sverige (Sverige lör 28 nov 2015)
“Mycket trevlig personal och bra bemötande. Kommer bo där igen om jag är i Sundsvall.”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (ons 02 dec 2015)
Så trevligt att du trivdes här och trivdes med oss! :-) Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka! Tommy & Anna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Södra Bergets Vandrarhem är bäst!

Rekommenderad avSeija, Finland (Finland tis 22 sep 2015)
“Jag bor i Finland och har nu varit gäst på Södra Bergets Vandrarhem fem gånger under de senaste fem åren. Jag brukar komma dit då det är dags för Sundsvall Open Trot i slutet av augusti och stanna i fyra-fem dygn. I år blev det faktiskt sju dygn. Jag kan väl säga att Södra Bergets Vandrarhem är mitt hem i Sundsvall. Jag känner mig alltid jättevälkommen där och det mysiga och trivsamma naturnära vandrarhemmet ”ger mig bra vibrationer”. Värdparet Tommy och Anna är toppen – alltid so glada och hjälpsamma! ”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (fre 09 okt 2015)
Hej Seija! Tråkigt att jag (Anna) missade dig denna gång, men jag hoppas att du kommer även nästa år och att vi ses då. :-) Det är så roligt att läsa att du trivs här hos oss. Återkommande gäster blir en del av vår "vandrarhemsfamilj" och det är extra roligt. Du höjer trivseln på vårt vandrarhem när du kommer och vi önskar dig varmt välkommen åter! Anna & Tommy
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjd

Rekommenderad avPetri, Sverige (Sverige sön 19 jul 2015)
“Har inget att invända och jag har funderat och jag kan inte komma på något som jag saknade. Har jag vägarna förbi så kommer jag med största sannolikhet att boka in mig igen...”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (mån 20 jul 2015)
Hej Petri o tack för dina synpunkter. Välkommen tillbaks :) // Tommy o Anna
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

hyfsat centralt lungt vandrarhem

Rekommenderad avSpaceman, Sverige (Sverige sön 12 jul 2015)
“trevligt boende på södra stadsberget. gott om parkering.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Serviceinriktad personal

Rekommenderad avOscar Garén, Sverige (Sverige ons 17 dec 2014)
“När det blev lite trassel mitt i natten med beställda sängkläder fixades detta omedelbart av jourhavande föreståndare. Mkt bra!”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (tis 13 jan 2015)
Som man bäddar får man ligga :) Välkomna tillbaks!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kan tyvärr inte svara så exakt då jag ba...

Rekommenderad avR, Sverige (Sverige mån 01 dec 2014)
“Kan tyvärr inte svara så exakt då jag bara kom in, sov och sedan åkte”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (tis 02 dec 2014)
Hoppas du sov gott :)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

mindre bra internetuppkoppling

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige tis 09 sep 2014)
“mindre bra internetuppkoppling”
Södra Bergets Vandrarhem svarar (sön 21 sep 2014)
Åtgärdat :)
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter