Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Adress: Trädgårdsgatan 43, 85238 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 98% (47 av 48 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(47 av 48rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

2 nätter

Rekommenderad avHanna, Sverige (Sverige lör 10 sep 2016)
“Jag hade lätt bott där under alla mina inneveckor på universitetet om det hade kostat 290:- per natt för ett rum. 390:-/natt är lite blodigt för en student. Kylskåpet var väldigt litet så man fick inte plats riktigt med sin mat och tvål fanns inte på toaletterna. Bara ett laddningsuttag vid sängen för mobilen även om det var ett dubbelrum och det var omöjligt att ha både tv-apparaterna igång för då hörde man inte någon av dom. I övrigt väldigt fräscht och fint! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett krypin mitt i stan

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 18 jul 2016)
“Ett vandrarhem med bra standard, allt finns på en minimal yta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sleepin är toppen

Rekommenderad avJip, Sverige (Sverige sön 22 mar 2015)
“Rummet är enkelt men super funktionellt! Sangen är mjukt och badrummet rent och fint! Väldigt prisvärd!!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

...

Rekommenderad avMaria, Sverige (Sverige tor 18 dec 2014)
“Ett enkelt och bra vsndrsrhem. Det bra var att det var fräscha relativt nyrenoverade ytor var min upplevelse. Det sämre var andra gäster som smällde i dörrar sent på nätterna samt att vissa gärna "urinerade" lite hur de ville, , över toan istället för i den... städningen var hyfsad men ytor som på skåp hade dammråttor och sängöverdrag var fläckiga vilket egentligen inte gör något mer än försämrar det fräscha intrycket. Men! Jag skulle verkligen besöka vandrarhemmet igen då det är trevligare än många andra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kallt!

Rekommenderad avPernilla, Sverige (Sverige tor 27 mar 2014)
“Över lag nöjd med boendet men förbaskat kallt i rummet! Fick sova med kläderna på och kunde som tur var låna ett extra täcke.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

God standard -prisvärt

Rekommenderad avBarbro Lindahl, Sverige (Sverige sön 15 dec 2013)
“Mycket rent och fräscht. God standard. Sökte ägaren mitt i natten eftersom det var bråk och störande grannar men fick inget svar på hans mobiltelefon.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra centralt boende.

Rekommenderad avKerstin W, Sverige (Sverige mån 12 aug 2013)
“Service inriktad personal som var mån om mig. Fräscha boende mitt i stan...lugnt och skönt. Ha skulle jag kunna boka flera gånger”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket funktionellt

Rekommenderad avFrasse, Sverige (Sverige sön 16 jun 2013)
“Allt fungerade bra förutom koden till nätverket som jag fick. Den var felaktig. På vandrarhemmet fanns allt som behövdes. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite klagan

Rekommenderad avLinnea, Sverige (Sverige tor 07 mar 2013)
“SleepIn var verkligen prisvärt, inget att klaga på förutom att det var på tok för varmt. Sänk temperaturen framför allt under natten så blir nattsömnen mycket bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skurit ner på allt utom priset

Ej rekommenderad avmattivx, Sverige (Sverige mån 28 jan 2013)
“Tyckte idén om självbetjäningsvandrarhem var mycket tilltalande, och att det skulle vara väldigt smidigt. Det första, och absolut största problemet jag stötte på var temperaturen i rummet, det var iskallt, något som även övriga gäster anmärkte på. Kall luft sipprade in genom den dåligt ihopsatta väggarna, och mellan väggen och taket. Tyvärr berydde det att det blåste kall luft i mitt ansikte när jag låg i sängen, och eftersom det inte fanns någon att kontaka angående detta (telefonnumret hade överstrukits) fick det vara så hela veckan. Rummet var, minst sagt, "spartanskt" inrett. Två sängar, två garderober och ja, inget mer. Inte ens ett fönster. Att det inte fanns något bord (varken skrivbord eller nattduksbord) gjorde att jag var tvungen att lägga mina glasögon, mobil, klocka osv. på golvet - inte så säkert. Jag pluggar när jag är uppe i Sundsvall, och att försöka plugga med datorn i sängen går inte. Å andra sidan var det hyfsat rent i både rummet och de gemensamma utrymmen, men jag måste anmärka på att jag var tvungen att köpa eget toalettpapper, eftersom det tog slut dagen efter jag ankom, och fylldes aldrig på. Vissa av dessa saker kunde man kanske stå ut med om priset reflekterade dessa brister, och om man ska bara stanna ett par dagar, men det var ändå ganska dyrt att hyra ett rum där, så jag skulle absolut INTE rekommendera någon att boka sig in där. Det finns mycket bättre alternativ till samma, eller lägre pris.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter