Clarion Collection Hotel Grand

Adress: Nybrogatan 13, 85213 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 97% (56 av 58 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(56 av 58rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Jämtar på shopping.

Rekommenderad avOla & Eva från Östersund, Sverige (Sverige sön 15 nov 2015)
“Hotellet har bra och trevlig personal man brukar även kunna få en pratstund med någon av dom. Servicen är hög, kvälls och morgontidning samt frukost med allt som önskas. Även om Birsta har många varuhus och affärer kan man shoppa och hitta många bra butiker i innerstan. Restaurangerna och caféerna finns i mängder. Vi återkommer nästa år. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra miljötänk

Rekommenderad avSivan, Sverige (Sverige tis 17 dec 2013)
“Jättegott ekologiskt kaffe , märker väldigt väl att hela hotellet är väldigt miljömedvetet i allt som går att ordna på ett smidigt sätt”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Sundsvall shoping.

Rekommenderad avOla Berglund från Östersund. "Surjämte", Sverige (Sverige mån 18 nov 2013)
“Vi tycker att hotellet var bra. Fin standard på rummen. Mycket bra sängar. Det ända som skulle kunna vara betydligt bättre är bilparkering till hotellet. Det finns ett antal garageplatser men dom räcker inte till. Dessutom borde man få en parkering kostnadsfritt på en riktig parkeringsplats. Det tråkiga med resan var när vi skulle åka hem hade någon skadat våran nya bil. En annan bil mest troligt hade törnat in i vår bil i vänster framskärm och front. Jag ringde polisen men fick vänta 50 minuter då jag var nummer 80 i telefonkön. Det tog 2 timmar att få ordning på skadan då motparten hade smitit. För övrigt vekas det vara mycket fylla och stökigt på gatorna i stenstan i Sundsvall. Borde inte det finnas gående poliser ute på helgerna? Vi har varit till Sundsvall i många år före jul men det här var nog sista gången om inte det förbättras med parkeringsplatser. Och bättre koll från myndigheternas sida då det gäller fylleriet i stenstan. Runt bilen var det ett flertal kastade och skadade ölflaskor. HUR SKA NI FÅ OSS ATT KOMMA TILLBAKA FÖR JULSHOPPING NÄSTA ÅR??? Ps. Det blev dyrt med självrisk på försäkringen hyrbil och en massa besvär för oss. Hur ska ni få oss att komma tillbaka nästa år???”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 0 av 0

Känn dig som hemma!

Rekommenderad avMia, Sverige (Sverige mån 28 okt 2013)
“På Clarion Collection i Sundsvall tas du om hand av trevlig och hjälpsam personal. Du bjuds på generös frukost, eftermiddagsfika och kvällsmiddag i en fräsch och mysig miljö. Vi sov skönt och i rummet fanns allt som behövdes. Här kommer vi att bo varje gång vi kommer till Sundsvall!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toalettdörr

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2013)
“Vi bodde i ett rum med en skjutdörr till badrummet av frostat glas. När man tänder lampan inne i badrummet har man inget privatliv och väcker dessutom övriga om man tänder badrumsbelysningen mitt i natten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Shoppinghelg

Rekommenderad avMaria, Sverige (Sverige sön 26 maj 2013)
“Helgen i Sundsvall på hotellet var mycket bra. Bra standard, bra läge, stort plus att middag ingick, bra frukostbuffé, billig parkering i stan. Specialkost fungerade alldeles utmärkt. Helt perfekt helg för mor och dotter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppbetyg

Rekommenderad avKicki, Sverige (Sverige mån 20 maj 2013)
“Kan inte annat än ge detta hotel högsta möjliga betyg. Otroligt trevlig personal (alla), snygga rena rum. Kvällsmaten var helt suverän, likaså frukosten. Om jag nu ska säga något negativt så var det dörren till toaletten. Frostat glas! Jag känner att jag gärna vill stänga en "riktig" dörr till toaletten där man gör sina privata saker. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Grand Hotell

Rekommenderad avPer Nordström, Sverige (Sverige ons 01 aug 2012)
“Ett av de bättre hotellen i Sundsvall. Har bott på ett flertal, men Grand vinner i längden. Mycket trevlig personal i receptionen bl.a. Ätervänder gärna. En liten önskan är väl att heltäckningsmattorna byts ut (rum 418) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig personal

Rekommenderad avMaria Johansson, Sverige (Sverige mån 28 maj 2012)
“Supertrevlig personal, trevligt bemötande och bra service! Vi fick behålla rummet lite längre än till kl 12, ett stort tack för det! Var guld värt eftersom min väninnas (som också bodde på hotellet) buss ej gick först 14.30. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Et bra hotell.

Rekommenderad avAtle, Norge (Norge tis 07 jun 2011)
“Vi ankom hotellet sent natt til lørdag og ble mett av en smilende og hyggelig resepsjonist som ønsket oss velkommen. Rommet vårt låg i andre etasje og var rent, lyst og veldig fint. Pluss for meget god seng. Frokosten var bare vidunderlig med stort utvalg og et økologisk alternativ. Hotellet er sentralt og lett å finne fram til. Billig garasje. Kveldsmaten var meget god. Anbefaler dette hotellet på det varmeste til alle som vurderer et besøk til Sundsvall! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter