Camp Mid Adventure / Stugor

Adress: Klöstre 2085, 84013 Torpshammar (visa karta)
Område: Skog & Älv
Gästbetyg: 93% (13 av 14 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(13 av 14rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Mysig stuga!

Rekommenderad avStefan , Sverige (Sverige tis 18 jul 2017)
“Mysig stuga på en väldigt trevlig camping! Bra läge vid ljungan, möjlighet att fiska,bada vid en fin strand,fina bryggor,hopptorn och en slider ut i vattnet som barnen tyckte var väldigt kul! Hit åker vi definitivt igen om vi har vägarna förbi!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mini semester

Rekommenderad avWidenskan, Sverige (Sverige mån 10 jul 2017)
“Vi kom fram till denna vackra välordnade plats. Fick en fin lite stuga belägen bland tallarna. Lugn o ro,mysig bad och roligt med kiwi papegojan, dock vart barnen bekymrade över att hon var ensam. Härlig omgivning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbart!

Rekommenderad avUllrika och Björn , Sverige (Sverige lör 30 jul 2016)
“Servicen och bemötandet var av högsta klass! Vi har redan planerat en till vistelse ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad avEva K, Sverige (Sverige fre 22 jul 2016)
“Backetjärn är ett mysigt ställe. Stugan vi bott i (Solsidan) ligger bra och är välplanerad. Härlig altan att sitta på och njuta av kvällssolen. Stugan är avsedd för upp till 7 personer. Vi var 6 och det kändes OK utrymmesmässigt. Men den var inte så välutrustad i köket. Vi saknade bland annat äggkoppar, gratängform till ugnen, vitlökspress och en korkskruv. Ett klart minus att det var så otroligt varmt inne på natten och det fanns varken myggfönster eller myggdörr, så det gick inte att vädra. De som sov i våningssängarnas överslafar var halvkokta på morgonen. Tystnaden i området gör att det är extremt lyhört mellan stugor och tält. Trevlig personal och papegoja :) i receptionen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivelig plass.

Rekommenderad avNicklas, Norge (Norge mån 27 jul 2015)
“Vi var 2 småbarnsfamilier som bodde sammen i en hytte og vi trivdes veldig godt de dagene vi var der. Personalet var utrolig imøtekommende og hjelpsomme. Vi kommer definitivt til å dra tilbake siden en gang.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fin liten stuga i vacker miljö.

Rekommenderad avFam L, Sverige (Sverige mån 20 jul 2015)
“Detta blev för oss en snabb resa från en dag till annan, annars hade vi gärna bott fler dagar. Ett bra boende med fantastisk vy från altanen i form av Ljungan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåliga sängar. Dåligt städat i stugan. ...

Ej rekommenderad avAmmi, Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“Dåliga sängar. Dåligt städat i stugan. Inga muggar i stugan, dåligt med köksredskap, ingen vattenkokare.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fin stuga m bra läge dock alldeles för t...

Rekommenderad avnn, Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“Fin stuga m bra läge dock alldeles för tunn madrass till den ofjädrade sängen .Skulle inte kunnat sova en natt till pga den. Utrustningsmässigt saknade jag kaffe/temuggar. Skulle tipsa en vän om stugan men varna för sängen.”
Totalupplevelse 4 av 5

Ostädat?

Rekommenderad avKorridorhäxan, Sverige (Sverige tis 26 aug 2014)
“Var en ganska stor sandhög i soffan och då undrar man om det var städat alls. Jag hade lämnat meddelande att jag hade hund med, men enligt kontaktpersonen fanns det inget meddelande. Något som borde kunna rättas till att ni kan se det som skrivs in i meddelanderutan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket fin camping i fin miljö

Rekommenderad avRonnie Persson, Sverige (Sverige fre 09 aug 2013)
“Den fina miljön med Ljungan strax intill stugorna. Vi bodde bara en natt i stugan, då vi gjort en lång resa med totalt tre stugor (de andra två var i Norge, Geiranger och Trondheim) och av de här tre campingarna var denna absolut bäst, och det är också över snittet av alla de stugorna vi hyrt genom åren. En mycket fin camping som jag starkt kan rekomendera till vänner & bekanta!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Ånge station 33 km
Turistinformation
  • Ånge Naturum & Turistbyrå 20 km
  • Stenstan Visitor Center 53 km
Stad
  • Ånge centrum 33 km
  • Timrå centrum 53 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter