Sundsvall City, Vandrarhem

Adress: Sjögatan 11, 85234 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 76% (26 av 34 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 76%

(26 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Skitigt

Ej rekommenderad avFörbannad , Sverige (Sverige lör 30 sep 2017)
“Väldigt skitigt överallt plus att köket var under stor kritik! Rummet lukta avlopp! ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Hotel reception Service was racially biased

Ej rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige mån 28 aug 2017)
“I found that the receptionist was malicious because he just dismissed me the moment I walked in by just at once, there was no room, without even looking in computer even though I had booked my room two weeks before. It could be because I am black? Not sure why. I had to persuade him to check for my name and after a long and bad attitude he finally did check and of course found my name. I felt discriminated.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sundsvall behöver utveckla området vid tågstationen

Rekommenderad avJens Forsmark, Sverige (Sverige ons 29 mar 2017)
“Jag kom till Sundsvall med mina två barn och en stor tung dubbelbarnvagn. Mellan tågstationen och stan ligger ett fult och dikesmässigt område med otrygga gångtunnlar, dessutom med stark lutning och isigt underlag. Jag är vältränad men fick ändå kämpa hårt innan jag kom in i stan med sina sköna platta lättframkomliga stadsgator. Moderna städer brukar bygga bort bilismens 1960- talstänkande och fylla igen gångtunnlar för att istället skapa en lättframkomlig stadsmiljö där fotgängare får röra sig i stadskvarer och övergångsställen i gatunivå. Finns det sådana planer för att "läka ihop" stadskärnan med stationsentren?”
Sundsvall City Hostel svarar (tor 14 sep 2017)
Hej Jens, förstår mycket väl problemet. Du är inte ensam om att känna så. Jag kan nu gladeligen berätta att detta är något som faktiskt är planerat och kommer att göras. Du kan läsa mer om det på Sundsvalls kommuns hemsida, sundsvall.se. Med vänlig hälsning Camilla Bergström Visit Sundsvall
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite slitet

Rekommenderad avJenny, Sverige (Sverige mån 12 okt 2015)
“Rummet var lite slitet. Snickerier och golv i behov av rust. Helt ok skick med tanke på priset, bra läge i stan, trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Här finns allt man behöver.

Rekommenderad avAsta, Sverige (Sverige fre 24 okt 2014)
“Ett bra vandrarhem. Här finns det man behöver. Hade ett enkelrum med egen dusch och toa. Skön säng och lugn miljö. Ingen lyx men det är ju ett vandrarhem och inget hotell. Prisvärt! Jag kommer att bo här fler gånger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Gå igenom rummen

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 23 jul 2014)
“Både i det första och det andra rummet vi bodde var det trasig inredning. I första rummet satt handfatet löst och glashyllan ovanför handfatet kunde lossna vilket ögonblick som helst. I det andra rummet var ribbottnen på dubbelsängen trasig. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Liten familj

Rekommenderad avAnnika, Sverige (Sverige tis 08 jul 2014)
“Trevligt, rummet var okej. Jag och mina två barn och fick en våningssäng samt madrass på golvet. Jättefint nyrustat badrum. Enkel men bra frukost, gott kaffe. Lätt att parkera, bra läge. Det fanns en kul lekpark för barnen direkt utanför. ”
Totalupplevelse 4 av 5

Ofräscht!

Ej rekommenderad avEwa, Sverige (Sverige ons 19 mar 2014)
“Det var grus och fruktskal i sängen. Det luktade avlopp i korridoren. Kommer ej att besöka igen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Standard

Ej rekommenderad avBengt Mattsson, Sverige (Sverige mån 24 feb 2014)
“Dåliga sängar och usla madrasser. På er hemsida står det "Alla våra sängar har mjuka och sköna resår- och bäddmadrasser" och det stämmer definitivt inte. Jag bad om en extra kudde 3!! gånger men fick ingen. RIKTIGT smutssigt överallt. På hemsidan står det tillgång till TV-rum men där låstes det kl. 21:00 så då har man ingen tillgång. Hot om böter 100 kr om man röker på rummen men personalen står och röker direkt utanför dörrarna så det mesta ryker in. Föregå med gott exempel. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt men ok

Rekommenderad avChristina, Sverige (Sverige ons 06 jul 2011)
“Centralt läge. Närhet till parkering. Sängar bra. Mycket enkel möblering, endast en stol. Hade gärna sett ett litet bord och en stol till. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Karta

Tågstation
  • Sundsvall Centralstation 1 km
Turistinformation
  • Stenstan Visitor Center 0,3 km
Stad
  • Sundsvalls centrum 0,3 km
Shopping
  • IKEA 6 km
  • Birsta City 6 km
Busstation
  • Sundsvalls Busstation 0,1 km
Attraktion
  • Himlabadet 1 km
  • Casino Cosmopol 0,3 km
  • Bergsåkers Travbana 5 km
Arena eller träffpunkt
  • Tonhallen/Folkets Park 1 km
  • Nordichallen/Gärdehov 3 km
  • Mittuniversitetet 1 km
  • Idrottsparken 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter