Sundsvall City, Vandrarhem

Adress: Sjögatan 11, 85234 Sundsvall (visa karta)
Område: Centrum
Gästbetyg: 80% (24 av 30 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(24 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Lite slitet

Rekommenderad avJenny, Sverige (Sverige mån 12 okt 2015)
“Rummet var lite slitet. Snickerier och golv i behov av rust. Helt ok skick med tanke på priset, bra läge i stan, trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Här finns allt man behöver.

Rekommenderad avAsta, Sverige (Sverige fre 24 okt 2014)
“Ett bra vandrarhem. Här finns det man behöver. Hade ett enkelrum med egen dusch och toa. Skön säng och lugn miljö. Ingen lyx men det är ju ett vandrarhem och inget hotell. Prisvärt! Jag kommer att bo här fler gånger.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Gå igenom rummen

Rekommenderad avAnonym, Sverige (Sverige ons 23 jul 2014)
“Både i det första och det andra rummet vi bodde var det trasig inredning. I första rummet satt handfatet löst och glashyllan ovanför handfatet kunde lossna vilket ögonblick som helst. I det andra rummet var ribbottnen på dubbelsängen trasig. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Liten familj

Rekommenderad avAnnika, Sverige (Sverige tis 08 jul 2014)
“Trevligt, rummet var okej. Jag och mina två barn och fick en våningssäng samt madrass på golvet. Jättefint nyrustat badrum. Enkel men bra frukost, gott kaffe. Lätt att parkera, bra läge. Det fanns en kul lekpark för barnen direkt utanför. ”
Totalupplevelse 4 av 5

Ofräscht!

Ej rekommenderad avEwa, Sverige (Sverige ons 19 mar 2014)
“Det var grus och fruktskal i sängen. Det luktade avlopp i korridoren. Kommer ej att besöka igen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Standard

Ej rekommenderad avBengt Mattsson, Sverige (Sverige mån 24 feb 2014)
“Dåliga sängar och usla madrasser. På er hemsida står det "Alla våra sängar har mjuka och sköna resår- och bäddmadrasser" och det stämmer definitivt inte. Jag bad om en extra kudde 3!! gånger men fick ingen. RIKTIGT smutssigt överallt. På hemsidan står det tillgång till TV-rum men där låstes det kl. 21:00 så då har man ingen tillgång. Hot om böter 100 kr om man röker på rummen men personalen står och röker direkt utanför dörrarna så det mesta ryker in. Föregå med gott exempel. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt men ok

Rekommenderad avChristina, Sverige (Sverige ons 06 jul 2011)
“Centralt läge. Närhet till parkering. Sängar bra. Mycket enkel möblering, endast en stol. Hade gärna sett ett litet bord och en stol till. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

5 stjärnor

Rekommenderad avjerry, Sverige (Sverige mån 27 jun 2011)
“mycket bra vandrarhem.fantastisk service,som ett hotell.5 stjärnor.alla mina frågor fick vi hjälp med ,på en gång. rekommenderas absolut”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Möblering

Rekommenderad avgila, Tyskland (Tyskland tis 07 sep 2010)
“vandrarhemmet var ett mycket fint ställe med mycket bra service. Det är bara nagra sma saker som skulle förbättras: nagra grejer i badrummet att hänga handdukar pa, en garderob för jackor etc. och ett spegel där var eluttaget finns för men att kunna raka sig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Service

Rekommenderad avAnnica, Sverige (Sverige mån 09 aug 2010)
“Jag är väldigt nöjd med bemötandet från första stund och det var också lätt att boka via nätet. Det var ganska livat på stället men det var också en speciell helg fick vi veta då vi var där. Redan kvällen efter vår första övernattning så rekommenderade jag vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Sundsvall Centralstation 1 km
Turistinformation
  • Stenstan Visitor Center 0,3 km
Stad
  • Sundsvalls centrum 0,3 km
Shopping
  • IKEA 6 km
  • Birsta City 6 km
Busstation
  • Sundsvalls Busstation 0,1 km
Attraktion
  • Himlabadet 1 km
  • Casino Cosmopol 0,3 km
  • Bergsåkers Travbana 5 km
Arena eller träffpunkt
  • Tonhallen/Folkets Park 1 km
  • Norrporten Arena 1 km
  • Nordichallen/Gärdehov 3 km
  • Mittuniversitetet 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Kundservice

Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter