Röjar-Ralf kraschar internet

Område: Centrum
Arena/Plats: Kulturmagasinet
Kategori: Teater, Dans & Film, Lovaktiviteter
Datum: Onsdag 24 jul 2019

I denna roliga familjefilm från Disney lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden. Presenterad som en gigantisk storstad är the World-Wide-Web fantasifullt uppbyggd med gott om hintar till internetvärldens absurditeter. Speciellt rolig är exempelvis ”sökmotorn”, ett Google i personformat som står bakom en informationsdisk och ger förslag på vad Ralf söker efter baserat på hur han inleder sina meningar…

Äventyret börjar med att Vanlija är trött på att alltid åka samma banor om och om igen i det Sugar Racingspel hon är tillverkad för. För att få sin vän på bättre humör ”röjer” Ralf upp en ny bana i spelet. Dessvärre
resulterar detta i att ratten på arkadmaskinen går sönder och att spelet därmed måste skrotas, om det inte går att få tag på en ny ratt någonstans… Som tur är har en ny maskin nyligen installerats i hallen. Den heter Wi-Fi och leder tydligen till ett ställe som kallas internet. Ralf och Vanilja smiter ut genom den förbjudna wifi-kabeln för att hitta eBay, så att de kan säkra ratten till spelet. Lyckas de inte med det kommer Sugar Race-borna inklusive Vanilja bli hemlösa, så det är mycket som står på spel.

En fin film om vänskap, om drömmar och om att pröva nya vägar. Vanilja vill köra ett tuffare racingspel med stora faror. Ralf är rädd för förändring. Berättelsen laddas när de två drar åt olika håll. Lilla Vaniljas och Store Ralfs resa tillsammans sprider värme och vett. Och många skratt. En film att se tillsammans stor som liten.

Barntillåten från 7 år. Svenskt tal. Filmen är ca 113 minuter. Röster: Magnus Roosmann, Carla Abrahamsen, Liv Mjönes m fl.

Välkommen till Kulturmagasinets sommarlovsfilmvisningar!

Vänligen respektera åldersgränserna.

En film kan vara:
barntillåten (Bt), från 7 år, från 11 år och från 15 år.

Filmer med 7-årsgräns kan ses av yngre barn i vuxens sällskap
Filmer med 11-årsgräns kan ses av barn från 7 år i vuxens sällskap.
Filmer med 15-årsgräns kan ses av barn från 11 år i vuxens sällskap.

Med vuxen avses en person som har fyllt 18 år.

Det är Statens Medieråd som bedömer vilken åldersgräns en film får. En film som av någon anledning inte granskats får automatiskt 15-årsgräns.

Observera att åldersgränserna inte är en vägledning för vilka filmer som passar vilken åldersgrupp. Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Jul
Onsdag 24 jul 2019 13:00 - 14:53 Kulturmagasinet

Kontaktinformation

Länkar

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter