På tapeten föreläsning- Sundsvalls Spårvägar, en resa genom Träriket

Område: Centrum
Kategori: Föreläsning, Seminarier & Workshops
Datum: Fredag 21 feb 2020

Hans-Anders Kempe berättar om Sundsvalls Spårvägar. Sundsvall var den sista staden i Sverige som fick reguljär spårväg år 1910. Spårvägarna omslöt en stor del av Träriket, från Kubikenborg i söder till Skönvik i norr.

På Tapeten handlar om Sundsvall – och framförallt om Stenstan – i olika former. Precis som namnet ”På Tapeten” antyder fokuserar vi på det som var intressant och relevant då, nu och i framtiden. Du får uppleva allt ifrån föreläsningar till dramatiserad teater.
Nytt för i år är att På Tapeten genomförs varannan fredag kl 12:00, en ca 30-40 minuters föreläsning med en gästföreläsare eller egen personal från Stenstan Visitor Center. Anledningen till att vi kortar ner seminariet är att även du som jobbar ska ha möjlighet att besöka oss under lunchpausen. Vi hoppas att dessa dagar ska ge dig en guldkant i vardagen.
Du har möjlighet att förlänga din ”På Tapeten-upplevelse” genom att äta lunch tillsammans med övrig publik direkt efter föreläsningen. Vi har därför ordnat ett exklusivt ”På Tapeten-pris” á 90 kronor för dig som har deltagit på föreläsningen. Meddela i anmälan.
Apropå ”uppåt väggarna”; det är den berömde 1800-tals designern William Morris tapeter som pryder väggarna i våra vackra lokaler. Återskapade från tiden innan Sundsvallsbranden 1888 när Stadshuset var Sundsvalls givna nöjespalats. Då. Nu. Och i framtiden…
Våra föreläsningar är kostnadsfria och vi vill att du anmäler dig via vår hemsida eller i receptionen på Stenstan Visitor Center då antalet platser är begränsade. (Bokning släpps ca 2 veckor för )

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Feb
Fredag 21 feb 2020 12:00 - 12:30 Stenstan Visitor Center

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)60-658 58 00
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)60-658 58 00
Kontaktperson
Cecilia Enerud
E-post
cecilia.enerud@sundsvall.se
Webbsida
https://stenstanvisitorcenter.se/

Länkar

Villkor

Prisinformation
Fri entré

Faciliteter och service

Faciliteter
Kostnadsfritt Matservering Trådlöst internet
Speciella behov
Handikappvänligt Rökfritt  

I det närliggande området


Det finns tyvärr inget att visa i det närliggande området. Prova istället en annan kategori.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-02-19 09:11:52, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6066.cbischannel-384.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails