Akta dig, Betty - Profilteatern

Område: Centrum
Arena/Plats: Konsertteatern
Kategori: Barn, Teater, Dans & Film
Datum: Lördag 21 nov 2020

Från 50 SEK

Karl Andersson ska bli morfar till pyttelilla och underbara barnbarnet Betty. Han är så glad att han vill klättra upp i ett högt träd och ropa ut sin lycka. Han vill stå på händer och slå volter och bestiga höga berg. Men inget av det där kommer han att göra, han kommer inte ens att cykla lite fort på sin cykel. Man kan ju tappa balansen, snubbla, falla, bryta, vricka, stuka och sätta i halsen! Allt det där har Kalle lärt sig eftersom han levt ett långt och innehållsrikt liv. Men Betty! Hon har inte levt ett långt liv alls. Hur ska hon lyckas akta sig för hårda bilar, höga träd, hiskeliga stup, hala isfläckar, vassa saxar och padd-nackar? Kalle är dessutom väldigt orolig för att han ska bli en tråkig morfar, han gillar ju mest av allt att väga och mäta saker. Sånt tycker väl inte barn är kul? Morfar Kalle beslutar sig för att ingen tid finns att förlora. Han måste omedelbart utbilda sig i allt som kan gå på tok och beger sig därför till barnens värld - förskolan.

Akta dig, Betty är en interaktiv teaterföreställning för små barn om hur en livrädd morfar får lära sig att barn har full koll på läget själva och att allt inte går att mäta. Fantasi till exempel, fantasi kan ju vara riktigt roligt till och med! Med humor, dans, sång och spännande vampyrhistorier navigerar sig morfar Kalle och Betty fram genom några år av sina liv.

Av och med: Jan Karlsson. Scenografi och kostym: Ulla Karlsson. Attribut, dekor och dockor: Jacob Petersson.

För barn 4–6 år, föreställningen är 30 minuter.
Förköp: Kulturmagasinets reception 060-19 18 00, entresundsvall.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Nov
Lördag 21 nov 2020 14:00 - 14:30 Konsertteatern

Kontaktinformation

Länkar

Villkor

Åldersgräns
Åldersgräns 4

Faciliteter och service

Speciella behov
Barnvänligt Rökfritt  

I det närliggande området


Det finns tyvärr inget att visa i det närliggande området. Prova istället en annan kategori.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-09-21 16:12:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6066.cbischannel-384.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails