Norra Berget

Norra Stadsberget, 856 40 Sundsvall

Norra Berget är Sundsvalls stadspark med djurhagar, utsiktstorn, promenadstigar, lekpark med jätteskvader,lekstugor, caféer och restauranger. Missa inte Handelsgård Vinfabriken med lokalt producerat hantverk och småskaligt producerade delikatesser.

I Stadsparken finns också ett friluftsmuseum med ett 40-tal byggnader från hela Medelpad bl.a. ett av norrlands äldsta timmerhus, Kyrkladan, som är daterad till år 1310. Besök gärna Hantverks- och sjöfartsmuseet med den berömda Skvadern.

Kontaktinformation

Webbsida
http://www.norraberget.se
Öppettider
Mån-sön: 10.00-17.00

Evenemang på denna arena

Sundsvall
21 Nov 2019
Arena/Plats: Norra Berget Kategori: Föreläsning, Seminarier & Workshops, Kultur & Utställningar
Tillfälle: 18:00
Välkommen till Medelpads Hemslöjd i Östbergsgården. Vi visar olika sätt att laga kläder, en viktig insats för klimatet. Ta med något du vill laga eller prova på en lagningsteknik. Fika finns att köpa. Ingen föranmälan.
Stoppa-hålet-Inspirationskväll-på-Norra-Berget

Sundsvall
24 Nov 2019
Arena/Plats: Norra Berget Kategori: Kultur & Utställningar, Föreläsning, Seminarier & Workshops
Tillfälle: 12:00
Välkommen till Östbergsgården att slöjda tillsammans, umgås och inspireras. Ta med något du har på gång. Du kan också passa på att titta i vårt bibliotek och handla slöjdmaterial. Ingen föranmälan.
Slöjdkaféer-på-Norra-Berget

Sundsvall
7 Dec 2019 - 8 Dec 2019
Arena/Plats: Norra Berget Kategori: Mässa & Marknad, Jul, Julmarknad
Tillfälle: 12:00
Upplev julstämningen på Sundsvalls största julmarknad! Långa rader av marknadsbord med försäljning av delikatesser, godis, pynt, konstslöjd och mycket mer. Dansa runt granen och träffa jultomten, åk häst och släde/vagn och lyssna till körernas ju...
Julmarknad-på-Norra-Berget

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6066.cbischannel-384 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showarenadetails