Joe Labero - A Magic World

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Sundsvalls Sporthall
Kategori: Kultur & Nöje, Konserter & Shower
Datum: Torsdag 23 mar 2017

Han har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark - för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. För inget är vad det verkar i denna intima och närgångna close up-show, där Labero tar dig med på en svindlande resa genom hans magiska värld, helt utan skyddsnät.

Välkommen att bli förförd och förundrad när en av planetens skickligaste illusionister gästar en ort nära dig i Sverige. Kom bara ihåg att du aldrig någonsin får släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Torsdag 23 mar 2017 19:30 - 21:00 Sundsvalls Sporthall

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 060-155400
Webbsida
http://labero.se/

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie: 695 kr. Barn t.o.m. 14 år: 320 kr
Åldersgräns
Åldersgräns 5
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter

Avstånd: 1,1 km
Ljusa och fräscha lägenheter mitt i centrala Sundsvall för kort- och långtidsboende. Sundsvalls BF erbjuder lägenheter från 40kvm till 100 kvm med större utrymme än hotellrum. Fullt utrustat kök och badrum. Sänglinne och avresestäd ingår ej.
Vandrarhem

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 784 meter
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Hotell

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 852 meter
Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 1 kilometer från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Hotell Scandic Sundsvall City är beläget i hjärtat av Sundsvall, med stadens populära shoppingstråk precis runt hörnet.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 23 mar 2017 19:30 - 21:00 @ Sundsvalls Sporthall
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter