WILLIAM SPETZ

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Tonhallen
Kategori: Kultur & Nöje, Teater & Dansföreställningar
Datum: Söndag 2 apr 2017

"Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?" William Spetz kritikerrosade debutföreställning.

Det är uppenbart att William aldrig tagit kontakt med någon i himlen förut. Han bara pratar på. Om hur han mår. Om vem som var otrogen i "Glamour" senast - ja för mormor börjar ju ha missat några hundra avsnitt nu... Om allt han aldrig hann fråga henne om livet, som hon nyss har lämnat, men som han precis ska börja leva.

"Ja, mormor, vi behöver nog en sista kväll tillsammans…"

I "Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?" får vi följa med William Spetz under hans sista kväll med sin mormor Ulla. För henne berättar han om en uppväxt med pushiga gympalärare, kroppskomplex och ilandskamper. Vi möter också den prestationssjuka Lisa som måste ha betyget A i allt för att kunna sova om nätterna. Men framför allt lär vi känna kvinnan som gav William allt, innan hon dog lungsjuk i hans famn den 6 januari 2015.

Följ med William på en tragikomisk resa genom de minnen och tankar som format hans liv och den han blev - stundvis med gränslös humor och ironi, stundvis på största allvar.

Komikern och skådespelaren William Spetz blev känd genom sina träffande sketcher på Youtube och de populära serierna "Williams lista" och "Hoppas Farfar Dör" på SVT Play. Våren 2016 var han programledare för finalen av Melodifestivalen. "Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?" är hans första scenföreställning. För regi står Åsa Lindholm.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Apr
Söndag 2 apr 2017 16:00 - 17:30 Tonhallen

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie: 370 kr. Ungdom: 295 kr (t.o.m. 18år) Scenpass 340 kr.
Vandrarhem

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 1 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Hotell

Scandic Sundsvall City

Avstånd: 1,1 km
Scandic Sundsvall City ligger i centrala Sundsvall, endast 1 kilometer från tågstationen och 25 minuter med bil från Midlanda flygplats. Hotell Scandic Sundsvall City är beläget i hjärtat av Sundsvall, med stadens populära shoppingstråk precis runt hörnet.
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter

Avstånd: 1,3 km
Ljusa och fräscha lägenheter mitt i centrala Sundsvall för kort- och långtidsboende. Sundsvalls BF erbjuder lägenheter från 40kvm till 100 kvm med större utrymme än hotellrum. Fullt utrustat kök och badrum. Sänglinne och avresestäd ingår ej.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 2 apr 2017 16:00 - 17:30 @ Tonhallen
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter