Södra Berget 2H

Område: Sundsvall
Arena/Plats: Södra Berget
Kategori: Idrott & Motion
Datum: Torsdag 23 mar 2017

Toppturskväll på Södra Berget.
Oavsett om du är en erfaren skidalpinist eller bara nyfiken på att testa hur det är att gå på stighudar så kan du ställa upp i Södra Berget 2H.

Södra Berget 2H är en skidalpin tävling som går ut på att under två timmar avverka så många höjdmeter som möjligt i Södra Bergets backe. Varje runda i backen ger 143 höjd meter. Uppför backen har man stighudar under skidorna för att på toppen rycka av dom och bege sig utför. Väl nere så sätter man på hudarna igen för att påbörjar ett nytt varv. Sedan så gör man så många varv man vill och orkar.

Fjellpuls kommer att finnas på plats med möjlighet att testa eller hyra utrustning till tävlingen. Kommer att finnas i viss utsträckning. Vill du redan nu boka utrustning kontakta Fjellpuls http://www.fjellpuls.se/
Alla är välkomna!

Mer information och anmälan på hemsidan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Torsdag 23 mar 2017 18:00 - 20:00 Södra Berget

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 073-040 13 75
Kontaktperson
Daniel Knabäck
E-post
daniel@sodraberget2h.se
Webbsida
http://sodraberget2h.se/

Länkar

Vandrarhem

Södra Bergets Vandrarhem

Avstånd: 1,1 km
Attraktivt läge, endast 1,5 km från Sundsvalls centrum. Hemtrevligt och fräscht självhushållskök. Närhet till bland annat Sundsvalls bästa friluftsområde. För entusiasten har vi superfina skid- och motionsspår runt knuten. Gratis Wifi och kaffe dygnet runt!
Hotell

Sidsjö Hotell och Konferens

Avstånd: 2 km
Stans förnuftigaste boende från 375 kr/person inkl. frukost (del i sovrum för två). Sidsjö Hotell & Konferens är ett mycket prisvärt naturnära hotell endast 2 km från Sundsvalls centrum.
Hotell

Södra Berget Hotell & Resort

Avstånd: 209 meter
Där vägen slutar börjar äventyret! Kom till oss för ditt speciella äventyr. Här på Hotell Södra Berget finns det mesta för en lyckad semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse med oss.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 23 mar 2017 18:00 - 20:00 @ Södra Berget
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter