Föreläsning - Barn beter sig bra, om de kan

Område: Centrum
Arena/Plats:
Kategori: Föreläsning, Seminarier & Workshops
Datum: Torsdag 7 mar 2019

Från 200 kr

En föreläsning för dig som vill kunna förstå vad det är som får barn att tjata, krångla och bråka. Barn gör så gott de kan, beteenden beror oftast inte på bristande motivation, utan på att barnet inte har förmågan som behövs. Vi ska inte föra ett kring mot symtomen; barnet bråkar, barnet vill inte somna ensam, barnet ljuger och överdriver, barnet tjatar och klänger osv. utan börja med försöka förstå och därefter hitta sätt att hantera det som händer.

Föreläsningen bygger på modern utvecklingspsykologi som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar - en positiv förändring för barnet, familjen och barngruppen.

Den 7/3 kl.12-15
Plats: ABF, Östra Långgatan 17, Sundsvall.

För vem? Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Om Eva-Lena Larsdotter (fd. Edholm) som föreläser kan du hitta mer info på:
http://www.evalenalarsdotter.se
Förskollärare med Magisterexamen i Barn- och Ungdomsvetenskap. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning, separationsbaserade symtom och mognadsprocesserna genom Dr Gordon Neufeld, Kanadas främste barn- och ungdomspsykolog med ett utvecklingsvetenskapligt perspektiv.
Respons från tidigare åhörare:

"Skulle vara obligatoriskt i samband med familjebildande (sälj in föreläsningen till landstinget ) Många bra och "naturliga" exempel. Jag tar med mig väldigt mycket både hem och till jobbet.”
Anders, Gävle

"Fantastiskt klok, medkännande och energigivande. Hoppingivande. Jag vill lära mig mer - känsla. Du är kunnig, talar tydligt och lugnt, pedagogiskt upplagd föreläsning. Jag kan använda massor, jag har en liten pojke som behöver mycket, och nu kan jag ge honom lite till. Tack! Nu har jag fått tanka energi och kunskap."
Anne, arkitekt och Familjehemsförälder, Stockholm

"Jag vill verkligen tacka för en av de bästa föreläsningar jag varit på. Budskapet och infallsvinklarna blev så tydligt i och med att du varvade personligt, fiktiva människor och hämtat från litteraturen.Vi kolleger diskuterade kvällen och alla är samstämmiga med att Du är toppen som föreläsare! Tack och lycka till."
Gun, förskollärare, Uppsala

"Tycker du var jättebra och engagerad. Framförandet var så fullt av positiv energi att timmarna gick fort. Praktiskt och tydliga exempel varvat med teori. Det var toppen.Jag tar med mig förståelse för att motståndsviljan finns och påverkar. Nyfiken också, för jag känner igen beteendet från mig själv."
Henrik, Hudiksvall

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Mar
Torsdag 7 mar 2019 12:00 - 15:00  

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 070-5098783
Kontaktperson
Eva-Lena Larsdotter
E-post
evalenalarsdotter@icloud.com
Webbsida
http://www.evalenalarsdotter.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
200 - 300 kr Förköpsrabatt finns: https://billetto.se/e/barn-beter-sig-bra-om-de-kan-dagtid-sundsvall-biljetter-329248/

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 7 mar 2019 12:00 - 15:00 @
OK

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter