Släpp Skammen

Område: Centrum
Arena/Plats:
Kategori: Föreläsning, Seminarier & Workshops
Datum: Söndag 19 maj 2019

Från 200 Sek

Anneli utsattes för sexuella övergrepp – av sin egen pappa,
Nu hjälper hon andra att våga prata.
- Aftonbladets Svenska Hjältar, 2019

Jag är tjejen som man trodde blev kidnappad av satanister för många år sen och som var efterlyst av SÄPO. Jag är hon som aldrig riktigt var på lektionerna och hade sönderskurna armar, ben och mage. Jag är hon som ville ta sitt liv.

Jag ”riskbrukade” både sex och alkohol innan jag ens hann bli 15 år. Som 14-åring behövde jag rymma från mitt liv för att få hjälp av samhället, på riktigt.

I min föreläsning ”Släpp skammen” får ni höra om mitt liv, om de sexuella övergrepp min pappa utsatte mig för som barn, om hur skammen har hindrat mig i livet, om hur den bristande kunskapen om detta ämne som ännu är tabu har påverkat mig. Jag berättar om min psykiska ohälsa och hur jag gått från att bara överleva till att faktiskt leva och vidare till att bli student och egen företagare.

Jag är också tjejen som är nominerad till Årets Skyddsängel av Aftonbladets Svenska Hjältar. Klicka på nedan länk för att komma till artikel och video på Aftonbladets hemsida: https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/6nEwp3/anneli-utsattes-for-overgrepp--av-sin-egen-pappa

Sexuella övergrepp ska inte vara tabu, speciellt inte när minst tre barn i varje klass utsätts för detta. (källa: treskablinoll.se). Jag vill bidra till ett samhälle där vi inte accepterar sexuella övergrepp och dit kan vi bara komma med kunskap och vilja.

Var: Nybrogatan 30, 85236, Sundsvall (WF' lokalen),

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Maj
Söndag 19 maj 2019 14:00 - 16:00  

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 (0)70-6567291
Kontaktperson
Anneli Söderlund
E-post
info@slappskammen.se
Webbsida
https://breviparopus.wordpress.com/forelasning/

Länkar

Villkor

Prisinformation
Biljettpris: 200 kronor Längd: 2 timmar inklusive paus och frågestund. Fika: Jag kommer att bjuda på enklare fika samt tilltugg.

Faciliteter och service

Speciella behov
Handikappvänligt Rökfritt  

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter