Logen i Lövberg

Adress: Lövberg 108, 861 93 LJUSTORP Visa karta

Adress: Lövberg 108, 861 93 LJUSTORP

Det egna äventyret ligger inte längre bort än hos oss. Steget till att ge sig ut i skog och mark kan kännas stort. Kanske har du känt dig för med lite nyköpt utrustning men känner dig lite osäker på hur man planerar och genomför en tur. Vi erbjuder guidning för mindre grupper under alla årstider. Lite inspiration från våra aktiviteter ser du i galleriet. Vi har inga standardpaket utan tar fram ett förslag utifrån era egna erfarenheter, kunskaper och önskemål. Välkomna ut!

 

Vintern är en härlig tid att uppleva Ljustorp. Vi har en tidig säsong för långfärdsskridskor. Fina möjligheter finns till isklättring och skidbestigning i dalgångarna. Medelpad Classic ski spåret prepareras till stora delar under hela vintern. Perfekt träningsspår för Vasaloppet.

Sommartid kan Ljustorp erbjuda äventyr i skog och mark. Klippklättring, grottkrypning, fiske, kanoting och övernattningar i skog och mark. Hösten är en tid för havsöring, trattkantareller och jakt i olika former. För dig som vill sporta finns fina möjligheter till Löpning och Mountainbike.

Visa mer

Om denna aktivitet

Kontaktperson
Mats Englund
Build: 2021-02-26 18:18:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6066.cbischannel-384.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails