Tomat-Ås & Café Pomodoro

Adress: Ås 417 , 861 93 Ljustorp Visa karta

Adress: Ås 417 , 861 93 Ljustorp

Café Pomodoro är ett mysigt sommarcafé med prunkande blommor och god mat. Vi serverar hemlagade soppor, pajer, smörgåsar och kaffebröd. Självklart finns det även glass till försäljning. Vi tar även emot bokningar av grupper då vi kan erbjuda bufféer av olika slag efter överenskommelse. Ring för mer information.

På Tomat-Ås odlar vi alla möjliga typer av tomater (röda, gula, orange och svarta), både stora och små. Vi testar nya sorter varje år så det finns alltid ett stort urval att botanisera bland. Dessutom odlar vi gurka, paprika och chili i växthuset och en hel del andra grönsaker, blommor och kryddor på friland. Allt detta säljer vi i vår gårdsbutik där du även kan hitta smarriga inläggningar samt annat smått och gått som vi tillverkat på gården. På vårsidan kan du även köpa tomatplantor till din egna odling.

Ifall du inte har möjlighet att komma och hälsa på i vårt växthus så kan du hitta våra tomater i butiker runt om i Sundsvall och Timrå. Vi deltar även i Bondens marknad i Sundsvall så kom och träffa oss på torget.

Visa mer

Om denna aktivitet