Himlabadet

Adress: Universitetsallén 13, 85234 Sundsvall Datum: Tisdag 16 okt 2018 - måndag 31 dec 2018 Visa karta

100 %

8 av 8 rekommenderar

Adress: Universitetsallén 13, 85234 Sundsvall

Välkommen till en dag med härliga plask, glada stänk och goda mat- och fikastunder. Äventyr, spänning och avkoppling under ett tak. Tillgänglighetsanpassat bad. Restaurang och café.

I den toppmoderna anläggningen finns tre vattenrutschbanor och massor av andra vattenupplevelser som gör att det finns något för alla. Här finns också ett stort barnpoolsområde för de minsta barnen. Kombinera gärna besöket med en utmaning i surfen. Himlabadet är först i Europa med attraktionen Surfstream, där du surfar som på riktiga vågor.

Att alla ska kunna bada och ha roligt på Himlabadet är självklart. Därför är badet handikappanpassat och tillgängligt för alla. Bland annat finns en hiss upp till starten för de tre vattenrutschbanorna, en bred gång runt hela bassängområdet och enskilda omklädningsrum för personer med assistent.

Himlabadets relax ligger på översta våningen med två terrasser mot Selångersån, en inglasad och en solterrass med bubbelpool. Här kan du bada bastu av olika slag (aufguss, het-, vedeldad och ångbastu) Dessutom finns varmpool, kallpool, upplevelsedusch och ytor för avslappning.

Under sommaren kan du bada i vårt fina utomhusbad med 50 meters bassäng, en mellanbassäng, en plaskbassäng för de minsta och stort grönområde för sköna dagar i solen.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet