Spårkort Längd Södra Stadsberget

Adress: Ängen Södra Stadsberget, 85124 Sundsvall Visa karta

95 %

21 av 22 rekommenderar
 • "Skulle du rekommendera detta till en vän baserat på din upplevelse?"

  Våra senaste 22 gäster svarar:

  • Ja

   95%

  • Nej

   5%

 • Totalupplevelse

  • "Ja"
   21
  • "Nej"
   1

Sverige

3   Genomsnittlig, rekommenderad  Recenserad fredag 14 dec 2018

Jag är boende i Sundsvall och ville köpa min spårknapp/online och hittade då denna sida. Anledningen till att jag ville köpa den online var att det aldrig är öppet på raststugan på Ängen då jag åker skidor (kväll och tidig morgon), så det är svårt att hitta ett tillfälle att köpa den. Men när jag betalat och fått bekräftelsen så ser jag att jag ändå måste dit för att lösa ut spårknappen, så det blev ju ogjort ändå. Hoppas detta går att lösa bättre i framtiden

3  Totalupplevelse

Spårkort Södra Berget svarade på denna recension (Måndag 11 feb 2019):

Hej!

För din kännedom går det lika bra att komma till oss på turistbyrån i Stadshuset för att hämta ut din knapp. Även vi har dessa för de som köper spårkort via oss eller vår hemsida. Så välkommen in om du inte redan varit här och hämtat.

Med vänlig hälsning Camilla Sundsvalls turistbyrå

Ulrika
Sverige

"Skidpass."

4   Mycket bra  Recenserad tisdag 27 mar 2018

Hej, Jag löste skidpass för tre personer i helgen, eller som det stod var det en bokning av skidpass en dag, jag betalade via er på internet, det som gör att jag inte kommer rekommendera detta är att jag skulle varit tvungen att åka in till stan eller upp på Ängen för att hämta ut en knapp som vi skulle ha en dag, vi gick på södras skidspår på annan plats och åkte aldrig upp till ängen, spåren ä fina och jag tycker absolut man kan ta betalt men gör så att man kan få biljett eller pass via nätet att skriva ut, tvinga inte folk att hämta knappen på speciella platser, för årsabonnemang är det väl lättare, men inte dagsturer, ändrar ni inte detta finns det massa andra spår att åka på.

Med vänlig hälsning, / Ulrika

4  Totalupplevelse

Spårkort Södra Berget svarade på denna recension (Tisdag 10 apr 2018):

Hej Ulrika,

självklart ska ni inte behöva hämta ut en knapp vid köp av dygnskort, då räcker det med bekräftelsen ni får vid bokningen. Spårknapp behöver man bara om man köper ett säsongskort. Såg att beskrivningen i bekräftelsen var otydlig, men detta är nu åtgärdat.

Med vänlig hälsning Camilla Bergström

Visit Sundsvall

Karin
Sverige

"Spårkort"

3   Genomsnittlig, rekommenderad  Recenserad måndag 27 nov 2017

Svårt att ge recension när jag inte hunnit använda "produkten".

Men hoppas att spåren ska bli bra på Södra berget.

3  Totalupplevelse