Skipass Nolbybacken

Adress: Nolbybacken, 86221 Kvissleby Visa karta

Adress: Nolbybacken, 86221 Kvissleby

Välkommen till Nolbybacken, barnfamiljernas favoritbacke. Tillsammans har Nolbybacken 2 liftar och 4 nedfarter, varav den längsta är 700 m. Här finns skidåkning för hela familjen, bla en handikappanpassad barnbacke med lekland samt en Funpark med hopp och rails.

Nolbybacken har även skiduthyrning med skidservice samt skidskola. På Café Slalom serveras mat, fika och dryck. På grillplatsen grillar du din egen medhavda mat som du kan avnjuta antingen inne i serveringen eller ute på verandan. Med andra ord en komplett skidanläggning för hela familjen.

Stora backen
Stora backen på 700 m är World Cup godkänd för slalom och har två nedfarter som erbjuder varierande skidåkning med en fantastisk utsikt mot Bottenhavet.

Barnbacken
Barnbacken med lekland erbjuder lättare skidåkning. Barnbacken är anpassad för nybörjare och funktionshindrade. Barnbacken ligger i direkt anslutning till Café Slalom.

I Jib Park kan ni åka i en 400 meter lång Fun Park i "fjällklass" med hopp och rails i olika svårighetsgrader.

Medtag giltigt Axess kort eller köp till ett online. Du kan även boka skidutrustning och skidvård såsom slipning och vallning av skidor online. För skidvård lämnas skidorna in dagen innan så är de klar nästa dag.

*Se hemsidan för aktuella öppettider. www.nolbybacken.nu

Kontakta oss:
Telefon: 060-51 37 80
Mobil: 070-108 98 88

Varmt välkomna till snösäkra Nolbybacken!

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 60513780
  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 70108 98 88
  • E-post