Boda Borg

Adress: Boda Borg 100, 840 13 Torpshammar Datum: Söndag 1 apr 2018 - fredag 30 nov 2018 Visa karta

Adress: Boda Borg 100, 840 13 Torpshammar

Boda Borg är Questar, nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark.

Hos oss finns: Boda Borg, konferens, restaurang, boende och bastu i ett lugnt och rofyllt område med vacker natur intill Ljungans strand.

Upplev värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet. En sak är säker: era sinnen sätts på prov. Ge er ut på ett äventyr ni sent kommer att glömma!
Har ni vad som krävs?

För att Questa behöver ni inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning. Äventyrslystna lag i alla åldrar kan ta sig an utmaningarna. Ni hinner uppleva mycket och ha otroligt roligt tillsammans redan på ett par timmar. Alla har förutsättningarna att bli hjältar och hjälpa laget vidare.

Hur går det till?
I lag om 3 till 5 personer hjälps ni åt att ta er fram från utmaning till utmaning. I en Quest finns det mellan 2 och 5 spännande utmaningar.

Erövra alla utmaningar, och ni har överlevt Questen. Om ni inte håller balansen, eller ger fel svar i en utmaning så måste ni börja om i första utmaningen. Det fungerar ungefär som ett dataspel, fast på riktigt!

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Tågstation
    Fränsta Station 12 km
  • Stad
    Ånge centrum 38 km
    Sundsvalls centrum 48 km