Spa Maskrosen

Adress: Kyrkogatan 7, 852 31 Sundsvall Datum: Måndag 19 feb 2018 - måndag 31 dec 2018 Visa karta

100 %

1 av 1 rekommenderar

Adress: Kyrkogatan 7, 852 31 Sundsvall

Inspirerad av städerna Casablanca, Agadir och Marrakech har Spa Maskrosen skapat Spa Hamam Continental med det bästa i badväg. Mitt i bästa cityläge i Sundsvall, nära till alla hotell, välrenommerade krogar och Casino Cosmopol. Stig in i en värld av avkoppling.

Välkommen till ett nytt sätt att vara. Med varma och kalla källor, ångbad och japansk och turkisk tvagning. Tillgång till lounge, badrockar, handdukar och tofflor. Frukt, juice, te och kaffe. Kom som privatperson eller i en konferensgrupp, med din partner eller din styrelse. Oavsett vem du är hälsar vi dig som en vän. Och adderar en gnutta orientalisk mystik till din upplevelse. I loungens nedsänkta soffor varvar du ned och bara njuter.

Förutom alla klassiska behandlingar finns även möjlighet att boka spaweeked i samarbete med Clarion Collection Hotel Grand och Elite Hotel Knaust, och spapaket där kan ni kombinera spabesöket med bl.a. en restaurangupplevelse.

Ring gärna 060-17 77 70 före bokning och kolla lediga tider.

I butiken hittar du de bästa produkter inom hud- och hårvårdsprodukter. Under sakkunnig vägledning av våra hudterapeuter ger vi dig en snabb analys vad som passar dig bäst. All interiör som finns i butiken och spa-avdelningen går att beställa, från spännande kakel, kopparbadkar, läcker belysning m.m.

Välkommen!

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet