Showkryssning med MS Medvind

100 %

3 av 3 rekommenderar

Upplev en Dinner show ombord på flera av våra kryssningsavgångar under sommaren. Avnjut en härlig skärgårdsbuffé och låt dig underhållas av showgruppen The Crew ombord på M/S Medvind. Skepp & Hoj!

M/S Medvind lossar från Sundsvalls inre hamn för en 3,5 timmars skärgårdstur i skärgården. På buffébordet serveras en härlig skärgårdsbuffé.

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan fartyget kryssar fram i Sundsvalls innerskärgård.

På övre däck finner du vår vackra salong med plats för ca 50 sittande gäster. Härliga panoramafönster med Sundsvalls bästa havsutsikt och en mysig bar.

På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. Här sitt er ca 60 gäster vid stora, öppningsbara panoramafönster på sommaren och på våra julbordskryssningar är det just här som vi dukar upp det magnifika jul- och dessertbordet.

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för ca 80 sittande gäster. Detta däck kan även användas som konferenslokal för er som vill ha en intim konferens i en unik miljö.

Totalt 3 barer och certifikat för 250 passagerare/190 sittande gäster. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget.

Obs! Ombordsstigning på båten sker från kl.17.30. Kom i tid!

Med reservation för ändringar i turlistan.

Show more