Kvällskryssning med middag M/S Medvind

Adress: Kajplats 1, Sundsvalls inre hamn, 85231 Sundsvall Visa karta

95 %

36 av 38 rekommenderar

Adress: Kajplats 1, Sundsvalls inre hamn, 85231 Sundsvall

Välkommen ombord på Sundsvalls nöjesbåt M/S Medvind. M/S Medvind lossar från Sundsvalls inre hamn för en 3,5 timmars skärgårdstur i skärgården. På buffébordet serveras en härlig skärgårdsbuffé. Trubadur underhåller ombord.

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan fartyget kryssar fram i Sundsvalls innerskärgård.

På övre däck finner du vår vackra salong med plats för ca 50 sittande gäster. Härliga panoramafönster med Sundsvalls bästa havsutsikt och en mysig bar.

På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. Här sitter ca 60 gäster vid stora, öppningsbara panoramafönster på sommaren och på våra julbordskryssningar är det just här som vi dukar upp det magnifika jul- och dessertbordet.

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för ca 80 sittande gäster. Detta däck kan även användas som konferenslokal för er som vill ha en intim konferens i en unik miljö.

Totalt 3 barer och certifikat för 250 passagerare/190 sittande gäster. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget.

Obs! Ombordstigning på båten från kl. 17.30. Kom i tid!

Med reservation för ändringar i turlistan.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 706127517
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 60552290