Juniskär Kajak

Adress: Juniskärs Båthamn, 862 91 Kvissleby Visa karta

Adress: Juniskärs Båthamn, 862 91 Kvissleby

Kom och prova på kajakpaddling i vackra Juniskär! För nybörjare eller paddlare som vill ha sällskap erbjuder vi kvällspaddlingar med guide. Under turens gång stannar vi till på någon trevlig ö - medtag fika. Turen varar ca 3-4 timmar.

Kvällstur med Juniskär Kajak:

Turen startar med en genomgång av kajaken, säkerhet och paddlingsteknik. Vi startar i lugn takt för att se att alla känner sig trygga. Beroende på väder, vind och gruppens önskemål och erfarenhet planerar vi turen tillsammans. Vi står för kajak, flytväst, kapell, paddel, vattentät packpåse och karta över området.

Medtag: Friluftskläder efter väder. Regnkläder och gärna ett extra ombyte. Keps och Solglasögon. Lämpliga skor t.ex. sandaler eller joggingskor.

För att anpassa kajak efter person behöver vi veta längd/vikt. För övriga önskemål eller frågor kontakta Juniskär Kajak.

Obs! Minimum antal för att turen ska genomföras är 4 personer. Vid färre anmälningar kontaktas ni av arrangören för alternativ.

Åldersgräns för turen är 16 år (utan målsman).

Säkerhetskrav: simkunnighet

Förtäring av alkohol är ej tillåtet.

TemaNatur i samarbete med Juniskär Kajak har även uthyrning av havskajaker samt arrangerar temapaddlingar för privatpersoner eller företagsgrupper. Vi hyr även ut kajaker för paddling på egen hand men arrangerar också guidade turer på begäran. För uthyrning.

Kontakta Per på tel: 070-652 27 81 eller Magnus på tel:072-233 62 47.

Show more

Om denna aktivitet