Kolstabodarna Vildmark

Adress: Kolsta 230, 855 90 Sundsvall Visa karta

Adress: Kolsta 230, 855 90 Sundsvall

Välkommen till Kolstabodarna Konferens & Event. Här får du tillgång till en unik och trivsam anläggning i en stillsam och rogivande miljö, med möjlighet för personalträffar, kundmöten eller kompisgänget under trivsamma förhållanden.

Upplev en stadsnära vildmark endast tio minuter från Sundsvall.
Ta del av vårt unika koncept med möjlighet att själv planera ert besök med allt från
självhushåll till full service från oss.
Här disponerar ni anläggningen helt själva utan att behöva trängas med andra.
Kontakta oss så hjälps vi åt att bygga det program som passar just er.

Kolstabodarna är en gammal fäbodvall som byggts om till att idag vara en modern konferens och eventanläggning. Den gamla jaktstugan, som restaurerats används för övernattning med plats för 12 personer, varav 10 i logementsboende och två i dubbelrum.

En timmerlada har inretts för konferens och fest. Övervåningen är komplett utrustad för konferens, men kan snabbt ändras till extra matsal, festlokal, dansgolv etc. På entréplanet finner ni matsal, barkök och handikappanpassad wc med dusch.

Femtio meter från konferensbyggnaden ligger en vacker tjärn. Vid vattenbrynet finns ett vildmarksspa med vedeldade badtunnor, bastukåta, grillkåta samt grillplats.

På området finns även toppmoderna och belysta skjutbanor som kan användas året om oavsett snö eller ljusförhållanden. En hagelbana för lerduveskytte med fyra kastare, en 80-metersbana med löpande älg samt björnbana.

Visa mer

Om denna aktivitet