Juniskär kajak - uthyrning och turer

Adress: Juniskärsvägen 132 Kvissleby Visa karta

Adress: Juniskärsvägen 132 Kvissleby

Kom och prova på kajakpaddling i vackra Juniskär!
TemaNatur i samarbete med Juniskär Kajak har uthyrning av havskajaker samt arrangerar temapaddlingar för privatpersoner eller företagsgrupper. För nybörjare eller paddlare som vill ha sällskap erbjuder vi kvällspaddlingar med instruktör.

I skärgården utanför Juniskär hittar vi nästan alltid lugnt vatten även om det blåser en del. Vindstilla dagar kan man få uppleva fantastisk paddling i havsvikarna, ute runt öarna och på de stora vidderna med “Finland nästa”.

Kajakuthyrning:
Kajak, paddel, kapell, flytväst, vattentät packpåse och karta över området ingår alltid i kajakhyran. Vi går alltid igenom säkerhet, i och urstigning samt paddelteknik, om du är ovan. Vi tipsar också om olika turförslag i området, var det finns fina rastställen och tältplatser. Även viss annan friluftsutrustning för uthyrning.

Våra kajakerär stabila och lättpaddlade och mycket lämpliga för uthyrning.
För närvarande har vi 11 st havskajaker varav en är dubbelkajak, tre fiskekajaker sit on top och en Kanadensare. Vi har möjlighet att hyra in fler kajaker via Friluftsfrämjandet om behov finns.

Paddelturer med hyra av kajak och guide kan kombineras med fika, mat över öppen eld eller middag i anslutning till turen. Samarbete med Spa Juniskär om olika kajak- och spapaket.

För mer information, offert eller bokning kontakta Per eller Magnus via telefon eller mejl.

Visa mer

Om denna aktivitet