GPS-vandring i Ljustorp

Adress: Öppom 110, 861 93 Ljustorp Visa karta

Adress: Öppom 110, 861 93 Ljustorp

Upplev Ljustorps natur på ett helt nytt spännande sätt med hjälp av GPS. Du kan välja om du vill gå själv eller med guide. Att vandra efter GPS gör att du kan gå i okänd natur, utan att vara orolig för att komma bort eller fundera var stigen är någonstans.

GPS vandring med guide, kväll:
Den här kvällen får du en enkel genomgång hur en vandrings GPS fungerar. Vad GPS vandring innebär och du får testa en enkel GPS vandring i Ljustorp. GPS:en talar om för dig när du ska svänga och när du är famme vid något att titta på.

Det måste vara minst 2 betalande för att aktiviteten skall bli av. Barn kan följa med, men det är bara vuxna som kan boka och få använda GPS:erna. Man delar en GPS per två personer. Tar ni med barn köp eget fika till dem på Ljustorps Handel innan vi åker iväg.

Utflykten startar klockan 18.00 vid Ljustorps Handel och vi är klara klockan 20.00.

GPS vandring på egen hand:
Upplev vår natur på egen hand med hjälp av GPS. Priset är för en GPS, men paketet innehåller fika och annat för två personer. Du kan vara fler om du vill, men då får du komplettera med mer matsäck. Hämtas ut på Ljustorps Handel, tel:060-820 40.

Med det här paketet kan du genom att följa en vandrings GPS själv ge dig ut och utforska vår natur. GPS:en ställs in på den vandring som du vill gå och du följer vägbeskrivningen. Vi vår vandringsbeskrivning får du en information om vad du kan uppleva efter vägen. När du hittar en perfekt plats, sätter du dig och fikar. Allt är klart och packat för din bekvämlighet.

Du får med en handhavandeinstruktion för vår GPS och allt du behöver för en utflykt i naturen. När du hämtar ut paketet så får du välja vilken eller vilka vandringsbeskrivningar som du vill ha med dig ut. Paketet innehåller en ryggsäck med en GPS, vandringsbeskrivning, två sittunderlag, en termos med kaffe, fikabröd, två frukter och en flaska mineralvatten.

Paketet hämtas ut på Ljustorps Handel. Öppettiderna är måndag-fredag 9-19, lördag 10-16, söndag 11-15.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Flygplats
  Sundsvall Timrå Airport 12 km
 • Arena eller träffpunkt
  Eon Arena 12 km
  Nordichallen/Gärdehov 23 km
 • Stad
  Timrå centrum 15 km
  Sundsvalls centrum 25 km
 • Tågstation
  Timrå station 15 km
  Sundsvall Centralstation 26 km
 • Shopping
  Birsta City 19 km
  IKEA 19 km
 • Attraktion
  Himlabadet 25 km
  Casino Cosmopol 25 km
 • Busstation
  Sundsvalls Busstation 25 km
 • Turistinformation
  Stenstan Visitor Center 25 km
  Ånge Naturum & Turistbyrå 73 km