Skeppshamnsleden

Visa karta

Skeppshamnsleden sträcker sig från E4 vid Torsboda och ända ut till yttersta spetsen på Åstön och havsbandet. Efter vägen kommer du att stöta på en variation av upplevelser, herrgårdsboende, långsträckta badstränder, trevliga skärgårdsrestauranger, gårdsbutiker och naturreservat. Alla kanske inte ligger rätt framför ögonen. Ibland får du svänga av en bit för att få den optimala upplevelsen men ibland ligger den faktisk rakt framför dina ögon.

 

Här finns det gamla kapellet (från 1700-talet) med gudstjänster ungefär varannan helg under sommartid. Det är även populärt med dop och vigslar i kapellet. Längst ut på Åstön finner du det gamla fiskeläget, Skeppshamn. Det är här leden slutar men det är samtidigt här allt börjar. Det är här du får horisonten som sällskap och tankar och idéer börjar flyga fritt. Här finns också ett fiskarmuseum där du kan studera hur det gick till förr när yrkesfisket gick på högvarv.

Visa mer

Om denna aktivitet

Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6066.cbischannel-384.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails